Wandelstokken

Nieuw product

Set van 2 stuks

Meer details

Levering 5 - 30 dagen

10,00 €

Meer informatie

De wandelstok heeft een telescopische hoogteverstelling, waardoor hij gemakkelijk kan worden aangepast aan de hoogte van een persoon die Nordic Walking beoefent; het product is geschikt voor gebruikers van verschillende leeftijden; ideaal voor dames, heren en jongeren. 

een speciaal Antishock- systeem en 2 soorten rubberen tips maken het gemakkelijker om op verschillende soorten zachte en harde oppervlakken te navigeren; minimaliseer de overdracht van trillingen en bescherm gewrichten; De dop voorkomt botsingen en schade aan de punt van de stok. 

De opvouwbare stok neemt weinig ruimte in beslag, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd; we kunnen het gemakkelijk in een rugzak of tas verpakken en meenemen. De stok heeft een laag gewicht, wat comfort en gemak tijdens het lopen garandeert.

Afhankelijk van de grond, kunnen we kiezen welke tip we op de stokken plaatsen. De ronde punt is ideaal voor tochten op vlakke oppervlakken, het wordt aanbevolen om 'laarsjes' te gebruiken om in de bergen te wandelen. Het geprofileerde loopvlak vergroot de grip van de stok op de grond en vermindert zo de kans op uitglijden en het risico op vallen en letsel en het speciaal geprofileerde handvat met een extra polsband zorgt voor een comfortabele en stabiele grip.  

SPECIFICATIE 

  • materiaal: aluminium
  • lengte: 65-140 cm
  • gewicht: 0,65 kg

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Wandelstokken

Wandelstokken

Set van 2 stuks

Accessoires

11 andere producten in dezelfde categorie: