Trekrugzak 20 liter

Nieuw product

Levering 5 - 30 dagen

12,80 €

Meer informatie

De survival trekrugzak met een totale inhoud van 35 liter is gemaakt van duurzaam, waterdicht materiaal, bestand tegen scheuren en wrijven. De rugzak heeft een handvat dat comfortabel dragen mogelijk maakt.  

De zijwanden, de onderkant van de rugzak en het bovenste deel hebben een verstelbare riem die wordt vastgemaakt met een gesp - dit wordt gebruikt om de rugzak samen te drukken , en meer precies om de capaciteit te verminderen, rekening houdend met de inhoud. Door de rugzakriemen in te korten, kunt u deze plat maken, bijvoorbeeld wanneer het hoofdvak praktisch leeg is en alleen kleinere vakken gevuld zijn. Hierdoor kunt u de stabiliteit van de rugzak behouden en heeft u grote invloed op het gebruik ervan. Verstelbare riemen kunnen ook handig zijn bij het bevestigen van vervoerde apparatuur, zoals jassen, schuimkussens, tenten, maskernetten enz. De beugels hebben ook metalen ringen om bv. een kompas enz. aan te bevestigen.

Het comfort en gebruiksgemak worden ook beïnvloed door het ventilatiegaas op de rug - het zorgt niet alleen voor uitstekende ventilatie, maar garandeert ook de stijfheid van de rugzak, vermindert trillingen, wat vooral belangrijk is tijdens lange tochten.  

De rugzak heeft een draagsysteem, dat bestaat uit geprofileerde banden met snelsluitingen. Het stabiele dragen wordt gecontroleerd door de soepele aanpassing van de geprofileerde schouderbanden, de borstriem en de heupgordel , die kunnen worden losgemaakt - met de riem kunt u de ruggengraat en schouders ontlasten terwijl u de rugzak draagt ​​- al het gewicht is gericht op de heupen. 

5 KAMER

  • hoofdvak, binnenin is een kleiner vak met ritssluiting en een gaasafscheiding
  • tweede groot vak, binnen is er een dubbel klein vak met een ingenaaid gaas met 2 compartimenten
  • buitenste kleine zak
  • buitenste onderkant, grotere zak - binnen is er een dubbel klein zakje met ingenaaide mesh met 5 compartimenten
  • terug Velcro partitie

Het hoofdvak heeft een ritssluiting die helemaal doorloopt tot aan de onderkant , wat het in- en uitpakken van spullen aanzienlijk vergemakkelijkt.

SPECIFICATIE

  • materiaal: 600D nylon / polyester
  • capaciteit: 20 l rugzak
  • afmetingen: 20 x 29 x 45 cm
  • gewicht: 0,76 kg

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Trekrugzak 20 liter

Trekrugzak 20 liter

11 andere producten in dezelfde categorie: