Trekrugzak 48,5 liter

5902802913074

Nieuw product

Levering 5 - 30 dagen

35,95 €

Meer informatie

De survival trekrugzak met een totale inhoud van 48,5 liter is gemaakt van duurzaam, waterdicht materiaal, bestand tegen scheuren en wrijven. De rugzak heeft een handvat dat comfortabel dragen mogelijk maakt.  

De zijwanden en de bovenkant van de rugzak hebben 2 verstelbare riemen die met een gesp worden vastgemaakt - dit wordt gebruikt om de rugzak samen te drukken, en meer precies om de capaciteit te verminderen, rekening houdend met de inhoud. Door de rugzakriemen in te korten, kunt u deze plat maken, bijvoorbeeld wanneer het hoofdvak praktisch leeg is en alleen kleinere vakken gevuld zijn. Hierdoor kunt u de stabiliteit van de rugzak behouden en heeft u grote invloed op het gebruik ervan. Verstelbare riemen kunnen ook handig zijn bij het bevestigen van vervoerde apparatuur, zoals jassen, schuimkussens, tenten, maskernetten enz. De rugzakriemen hebben ook ringen waarmee u bijvoorbeeld een kompas enz. kunt bevestigen.

De rugzak heeft een draagsysteem, dat bestaat uit geprofileerde banden met snelsluitingen. Het stabiele dragen wordt gecontroleerd door de soepele aanpassing van de geprofileerde schouderbanden, de borstriem en de heupgordel, die kunnen worden losgemaakt - met de riem kunt u de ruggengraat en schouders ontlasten terwijl u de rugzak draagt ​​- al het gewicht is gericht op de heupen.

2 KAMERS + 3 ZAKKEN

  • hoofdvak, binnen is er een extra partitie
  • tweede compartiment, binnen is er een zak met een ingenaaid gaas
  • afneembare tas - hij heeft een handvat - de zadeltas heeft een hoofdcompartiment en daarin een mesh-afscheiding. Voorvak met 3 zakken en 2 zijzakken met ritssluiting.
  • 2 zij afneembare tassen - binnenin is er een compartiment.

Beide kamers zijn gesloten met een dubbele vergrendeling, waardoor het sluiten en openen soepel verloopt. De ritsen zijn afgedekt, dus er is geen risico dat er water in de rugzak komt.

SPECIFICATIE

patroon: camo
materiaal: 600D nylon / polyester
capaciteit: 45 l rugzak + 3,5 l afneembare tas
afmetingen: 50 x 16 x 60 cm
gewicht: 1,36 kg

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Trekrugzak 48,5 liter

Trekrugzak 48,5 liter

11 andere producten in dezelfde categorie: